Baby boat 3u1 dečija kolica

Baby boat 3u1 dečija kolica

79.990,00 RSD

Kolica Baby boat predstavljaju savršen spoj modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta i neverovatne udobnosti. Set sadrži:

-Ram sa podesivom ručkom od eko kože,

-Kolevku,

-Sportski deo,

-Autosediste sa adapterima,

-Zimske navlake za sva tri dela,

-Mamina torba i kišna navlaka. Okvir je napravljen od laganog i izdržljivog aluminijuma. Ima podesiv „anti-shock“ sastav, što omogućuje ugodnu vožnju na svim terenima.

Sklapanje rama je vrlo jednostavno, s jednim povlačenjem.

Ručka je podesiva na nekoliko nagiba i izrađena je od eko kože. Na ramu je nastavak za bočicu, korpa za kupovinu na dnu kolica i torba za mamu koja sadrži kišnu navlaku.

Točkovi su na naduvavanje, koji se lako mogu ukloniti. Prednji točkovi se rotiraju 360 stepeni i imaju mogućnost učvršćenja, što se preporučuje na neravnoj površini. Nožna centralna kočnica nalazi se na zadnjoj osovini.

Kolevka i sportski deo se mogu postaviti u oba smera vožnje. Ima dugi krov.

Kolevka ima podesivo uzglavlje na nekoliko nagiba i sadrži dušek, pamučnu postavu, ručku za lako prenošenje, ventilaciju, navlaku za noge.

Sportski sedište ima sigurnosni pojas u 5 točaka s mekanim jastučićima, s dodatnom podlogom koji se može ukloniti, navlaku za noge.

Naslon za noge može se podesiti na bilo koju visinu, naslon za ruke je takođe podesiv i može se ukloniti. Naslon ima nekoliko nagiba; od potpuno sedećeg do potpuno ležećeg, kad dete zaspi.

Kolica omogućuju postavljanje jajeta/autosedišta na okvir kolica sa isporučenim adapterima. Jaje možete koristiti od 0-10 kg. U automobil se postavlja sigurnosnim pojasevima automobil.. Sadrži sigurnosni pojas u 3 tačke, krov i navlaku za noge, te ima ergonomsku ručku za nošenje.

Kao i kolevku, sportski deo i autosedište možete voziti u oba smera vožnje. BOJE: bež, siva, crna i petrolej plava